24K Altın Yüz Bakım Serumu

Kırışıklıkları, kötü cildi gideren, cildi nemlendiren ve yüze parlaklık veren gerçek altın içeren serum. Yüzünüzü tüm gün taze tutar.

En üst düzey lüks yaşlanma karşıtı bakım olan bu zengin maske, sertliğin görünümünü iyileştirmeye ve zengin bir ışıltı kazandırmaya yardımcı olmak için Saf 24K Altın ve Kolloidal Altın ile aşılanmıştır. Kleopatra zamanından beri güçlü yaşlanma karşıtı faydaları olduğu bilinen 24K Altın, cildin görünümünü sıkılaştırmaya, kaldırmaya, aydınlatmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur.

Nemlendirme ve sağlıklı görünen bir ışıltı için 24K Altın Yüz Bakım Serumu, vitaminler, antioksidanlar ve temel yağ asitleri ile aşılanmıştır . Kuşburnu çekirdeği yağı ile zenginleştirilmiş, cildinizi beslemek için hızla nüfuz ederken dokuyu gözle görülür şekilde aydınlatır ve iyileştirir. Bu ürün saf 24k altın gevreği gözle görülür şekilde deriye doğru absorbe ederken, ince çizgilerin ve renk değişimi görünümünü azaltacak linoleik ve linolenik asitlerle, C vitamini ve A vitamini ile doludur. Bu şekilde parlayan ve ışık saçan bir cilde sahip olursunuz . 

24K Altın Yüz Bakım Serumu Faydaları

Cildinizi aydınlatır

Donukluğu ve pürüzlü dokuyu düzeltin

İnce çizgiler ve kırışıklıklar

Süper nemlendirici formül

Derin nüfuz eden öz

24K Altın Yüz Bakım Serumunun işlevi

24K Altın Yüz Bakım Serumu folyo bileşeni, ciltle temas ettikten sonra negatif iyonları serbest bırakabilir, besin maddelerinin girişini artırabilir, daha iyi emilimi teşvik edebilir, kollajen ve elastin kaybını yavaşlatabilir ve cilt dokusunu sıkılaştırabilir. Aynı zamanda pigmentasyonu yavaşlatabilir ve donukluğu artırabilir.

Hafif, su bazlı bir serum olan 24K Altın Yüz Bakım Serumu, daha sıkı, genç görünen bir cilt için donuk cildin elastikiyetini geri kazanmaya yardımcı olur. Serum, ince çizgiler ve kırışıklıklarla savaşmak ve cildinizi nemli ve ışıltılı bırakmak için gerçek 24 ayar altınla formüle edilmiştir.

24K Altın Yüz Bakım Serumunun Etkinliği

Kuru cilde nemi geri kazandırır.

İnce çizgi ve kırışıklıklarla savaşır.

Cildi pürüzsüz ve tazelenmiş hissettirir.

Hafif, su bazlı formül.

Bütün cilt türleri için.

Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Malzemelerimiz hakkında:

24K Altın - Altın, yaşlanmayı geciktirici özelliğinden dolayı cilt bakımında yüzlerce yıldır kullanılmaktadır. 24k Altın, cildin elastikiyetini artırarak elastin ve kolajenin parçalanmasını azaltabilir.