30 Dakikada Yüz Nasıl Toparlanır?

 30 Dakikada Yüz Nasıl Toparlanır? V-Shaped maskeler, yüzün alt kısmını kaldırırken ve tanımlarken çene bölgesinin şekillendirilmesine yardımcı olur Cildinizi gençleştirmek ve sarkma belirtilerini tersine çevirmek için profesyonel düzeyde bir bakım sağlayan maskemizle yaşlanmanın ilk belirtileriyle savaşın. Aktif maddeler arasında pirinç, nar ve gül otundan elde edilen besin açısından zengin özler bulunur. Profili optimize eder ve ameliyatsız yüzü sıkılaştırır. 

V Shaped Maske


Yapmanız Gerekenler

İlk olarak yüzünün işlem öncesi tertemiz yıkayın. Daha sonra ise çeneye maske tabakasını uygulamaya başlayın. Maskeyi uzatıp kulaklara doğru gerip asın. Yaklaşık olarak 15 ya da 20 dakika bekletin. Bu süre dolunca maskeyi nazikçe yüzünüzden çıkarın. Yüzünüzü daha sonra bileşenlerin hareket etmesi için yavaşça ovup masaj yapın. V shaped maske ile tanışarak kısa sürede etkisini hissedebilirsiniz. Böylece cilt yüzeyinde sık sık oluşan sarkma ve daha birçok soruna bu maske ile etkili çözümler bulabilirsiniz.

Daha etkili bir çözüm almanız adına bu ürünleri kullanmaya başladığınızda ara vermeden uygulamanız daha sağlıklı olur. V shaped maske daha sağlıklı sonuçlar elde etmeniz adına haftada en az iki kere kullanmanız tavsiye edilir. Böylece daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Maske Kullanımı ve Önemi

Maske kullanımı ile daha pratik bir sürece sahip olursunuz. Ayrıca kullanım aşamasında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise tek kullanımlık oldukları için iki kere kullanmamanızdır. Gıdı toparlayıcı maske  ilk kullanımdan sonra mutlaka atılmalıdır. İkinci kullanım gerekli faydayı sağlamayacaktır. Ayrıca Shaped için maske kürünü de deneyebilirsiniz. Bu kür yardımı ile tüm cilt sorunlarına gerekli çözümü sunabilirsiniz. Uzmanlar da maske kürünü sıklıkla önerir. Daha ilk kullanımda gerekli farklılığı sizlere sunar. Kürü kullanmaya başladığınızda ilk iki hafta haftada üç kez olacak şekilde kullanmalısınız. Böylece etkisi anında hissedilmeye başlanılır.

Ancak cilt tipiniz eğer çok hassassa eğer o zaman haftada iki kere de kullanabilirsiniz. Bunun altına inmemeye dikkat edin. Yani bir kullanımlık olmamasına dikkat edin. Gıdı toparlayıcı maske ile tam 15 gün kullanımdan sonra gerekli etkiyi sizler de fark edeceksiniz. Ayrıca 15 gün sonra eğer ufak çaplı da olsa sorun devam ediyorsa o zaman haftada sadece bir kez olacak şekilde bu uygulamayı yapmaya devam edin. Sonuç olarak tam çözüm olana kadar devam edebilirsiniz.  Bu süreç en fazla 1 ay olacak şekilde sizlere sunulur. 1 aydan fazla kullanmaya gibi bir durum söz konusu olmaz. Böylece daha sağlıklı ve toparlayıcı olan sıkılaşmış bir cilde de sahip olabilirsiniz. Ek bir işlem yapmaya da gerek yoktur.

Ekstra İpucu için www.burdao.com