ALTIN ​​HİDROGEL PEPTİD YÜZ MASKESİ

 Size cilt bakımında mükemmel ve lüks bir deneyim sunuyoruz. ALTIN ​​HİDROGEL PEPTİD YÜZ MASKESİ Saf siyah altın, bio-collagen, yulaf Peptit, Hyaluronik Asit ile cildiniz aydınlanırken nemlensin ve elastikiyeti geri gelsin.

Küçük, derin deniz balığı molekülü, kollajenle birleşerek pigmentasyonu ortadan kaldırır. Yaşlanma karşıtı aktif hücrelerin çogaltır. Kırışıklıklara karşı metabolizmaya yardımcı olur ve metabolizmayı hızlanmaya teşvik eder. Cilde alınan oksijeni, nemi, hyaluronu inhibe eder. uzun süre tutar. 

anti-aging, sıkılaştırıcı, beyazlatma, besleyici, nemlendirici, özellikleri sertleşmiş ciltlerde, kırışık ciltlerde maksimum etkiyi sağlamaktadır. bu bakım uluslararası literatürde YOGİ BAKIMI, ALTIN BAKIM VE LÜKS BAKIM olarak anılmaktadır

Kullanımı:

Step 1) yüz temizlendikten sonra, bu maskeyi yüzünüze koyun ve maskenin kenarını yüzünüze uyacak şekilde ayarlayın. 

Step 2) 15-20 dakika yüz maskesi için bir süre tadını çıkarın, kitap okuyabilir, TV seyredebilir veya bu arada egzersiz yapabilirsiniz. 

Step 3) Maskeyi yavaşça aşağıdan yukarıya doğru çıkarın, hemen temizlemeniz gerekmez. 

Step 4) Yüzdeki öz sıvı tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapın. 


#ciltmaskesi #hyaluronikserum #hyolüronikmaske #doğalciltbakım  #hijyenikmaske #yüzkoruyucu #yüzbeyazlatma #kolajenmaske #lekegiderici #kırışıklıkkarşıtı #aknetedavisi #kırışıklıkgiderici #yüzmaskesi #yüzgençleştirme #ameliyatsızyüzgençleştirme #ameliyatsızyüzgerme #boyunestetiği  #yaşlanmakarşıtı  #nemlendirici  #sıkılaştırıcı #yüzbakımı #boyunbakımı #vücutbakımı