Yaşlanmayı durduran KOLAJEN MASKE

 Yaşlanmayı durduran KOLAJEN MASKE Ciltteki yaşlanma belirtileri, kırışıklıklar ve sıkılık kaybı ile savaşmada en etkili yüz bakım maskesi. Yaşlanmayla birlikte artan kolajen kaybı cilt kırışıklıklarına neden oluyor. Kolajen içerikli maskenin yapacağı kolajen takviyelerinin düzenli tüketimi, kolajen içeren nemlendirici ürünlerin kullanımı ile cildin aşırı miktarda kolajen kaybetmesi durdurulabilir. Maske sayesinde kırışıklık görünümünün azalması sağlanabiliyor. Sonuç olarak, Cildin daha parlak ve daha sağlıklı görünmesini sağladığı gibi cildin elastikiyetinide artırıyor.

Bal Özlü Kolajen Yüz Maskesi Doğal malzemelerden üretilmiştir Basit ve kullanımı kolaydır. Güvenli etkinliğin dayandığı nokta, bitki kollajendir. Cildinizi nemlendirir, yumuşatır ve parlatır. Cilde yeterli nem ve beslenme sağlar. Kurumuş nemsiz kalmış cildin elastikiyetini artırır, cildi aydınlatır canlılık katar. Yüz maskesi yaşla birlikte azalan kolajeni artırır. Erken yaşlanma sorununu ortadan kaldırır. Gözle görülür enerji sağlıklı bir parlaklık kazandırır. 

Yüz Maskesi  Kullanımı:

Step 1) yüz temizlendikten sonra, bu maskeyi yüzünüze koyun ve maskenin kenarını yüzünüze uyacak şekilde ayarlayın. 

Step 2) 15-20 dakika yüz maskesi için bir süre tadını çıkarın, kitap okuyabilir, TV seyredebilir veya bu arada egzersiz yapabilirsiniz. 

Step 3) Maskeyi yavaşça aşağıdan yukarıya doğru çıkarın, hemen temizlemeniz gerekmez. 

Step 4) Yüzdeki öz sıvı tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapın. 


#ciltmaskesi #hyaluronikserum #hyolüronikmaske #doğalciltbakım  #hijyenikmaske #yüzkoruyucu #yüzbeyazlatma #kolajenmaske #lekegiderici #kırışıklıkkarşıtı #aknetedavisi #kırışıklıkgiderici #yüzmaskesi #yüzgençleştirme #ameliyatsızyüzgençleştirme #ameliyatsızyüzgerme #boyunestetiği  #yaşlanmakarşıtı  #nemlendirici  #sıkılaştırıcı #yüzbakımı #boyunbakımı #vücutbakımı