kolajen buz maskesi

 Buz Maskesi Buzun cildi sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve dinçleştirici etkisini keşfedin! Cildin nem tutma kapasiteni arttıran, antioksidan özellikli nadir ve değerli kar lotusu çiçeği, Asya'ya özgüdür. Tıbbi amaçlı kullanılan kahverengi deniz yosunu ve yumuşatıcı hamamelis cadı fındığı içerir Cildi beyazlatarak ton eşitlemesi yapar ve aydınlatır Cilde tazelik ve ferahlık verir Kolajen Buz Maskesi cilde yoğun nem sağlayarak nem ve yağ dengesini düzenler. Yağlanmayı kontrol altına alır. Hyaluronik asit nemlendiricili yüz maskesi yatıştırıcı özelliğiyle gözenekleri küçültür. Yaz güneşinin olumsuz etkilerinin onarım için buz maskesini, Tüm cilt tipleri için ( Kuru cilt, Yağlı cilt, Karma cilt, Normal cilt ve Olgun cilt) kullanabilirsiniz. Nemlendirici Buz Maskesi epilasyon dermapen, dermaroller ve bbglow uygulamalarından sonra cildi yatıştıran ve sakinleştiren cildin uygulama sonrasında oluşan yorgunluk durumunu ortadan kaldırmaya iyileşme sürecini hızlandırmaya yardım eder.

Buz maskesi nemlendirici, kırışıklık karşıtı, beyazlatma, sıkılaştırıcı, besleyici, temizleyici, aydınlatma etkisi, leke temizleme uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir.


Nasıl kullanılır:

1. Yüzünüzü temizleyin ve iyice kurulayın. 

2. Folyo ambalajını açtıktan sonra maskenizi cilde yerleştirin. En iyi sonucu alabilmek için folyo ambalajını açtıktan hemen sonra bekletmeden kullanın.

3. Yüz maskesini yaklaşık 10-15 dakika boyunca cildinizde tutun. Sonrasında maskeyi cildinizden alın cildinizde kalan maske kalıntılarını cildinize masaj yardımı ile yedirin.

Kolajen Buz Maskesi Hakkında Detaylı Bilgi