Yeşil Zeytin Özlü Kolajen Maske Kolajen ve Doğal zeytin özü ile güçlendirilerek üretilmiştir

 


Yeşil Zeytin Özlü Kolajen Maske. Zeytin yağının mucizesi ve yaşlanmayı durduran kolajen. Ciltteki yaşlanma belirtileri, kırışıklıklar ve sıkılık kaybı ile savaşmada en etkili yüz bakım maskesidir. İlerleyen yaşla birlikte artan kolajen kaybı cilt kırışıklıklarına neden oluyor. Yeşil zeytin özlü Kolajen içerikli maskenin yapacağı takviyelerinin düzenli kullanımı ile cildin aşırı miktarda kolajen kaybetmesi durdurulabilir. Maske sayesinde kırışıklık görünümünün azalması sağlanabiliyor. Sonuç olarak, Cildin daha parlak ve daha sağlıklı görünmesini sağladığı gibi cildin elastikiyetini de artırıyor.

Yeşil Zeytin Özlü Kolajen Maske Kolajen ve Doğal zeytin özü ile güçlendirilerek üretilmiştir Basit ve kullanımı kolaydır. Güvenli etkinliğin dayandığı nokta, zeytin bitkisi kolajenidir. Cildinizi nemlendirir, yumuşatır ve parlatır. Cilde yeterli nem ve beslenme sağlar. Kurumuş nemsiz kalmış cildin elastikiyetini artırır, cildi aydınlatır canlılık katar. Yüz maskesi yaşla birlikte azalan kolajeni artırır. Erken yaşlanma sorununu ortadan kaldırır. Gözle görülür enerji sağlıklı bir parlaklık kazandırır.

Yeşil Zeytin Özlü Kolajen Yüz Maskesi Kullanımı:

Step 1) Yüz temizlendikten sonra, bu maskeyi yüzünüze koyun ve maskenin kenarını yüzünüze uyacak şekilde ayarlayın.

Step 2) 15-20 dakika bakımınızın tadını çıkarın, kitap okuyabilir, TV seyredebilir veya bu arada egzersiz yapabilirsiniz.

Step 3) Maskeyi yavaşça aşağıdan yukarıya doğru çıkarın, hemen temizlemeniz gerekmez.

Step 4) Yüzdeki öz sıvı tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapın.

Maskeniz tek kullanımlıktır lütfen tekrar kullanmayın.